10/09/2009

Έκθεση - Αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο (update)

Μία εβδομάδα μέχρι τα εγκαίνια της έκθεσης (αφιερώματος) για το Γιάννη Ρίτσο στις Σέρρες. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν και βοηθούν για την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης (και όχι μόνο)...
Ιδιαίτερα όμως τα μέλη μας...
Το Βασίλη Βαφειάδη στις Σέρρες για τη βοήθειά του στην όλη διοργάνωση.
Το Liu Wei XIng, το Βαγγέλη Γαληνό και το Γιάννη Αδαμαντίδη για τη βοήθειά τους στη παραλαβή των έργων και στην αποστολή τους στις Σέρρες...
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΕΤΒΕ για τη συνεχή συμπαράσταση και τη συνεργασία τους!
Ιδιαίτερα τη Σοφία Αμπερίδου για ζητήματα συντονισμού.
Την Κατερίνα Αλεξανδρή για την επιμέλεια της αφίσας και της πρόσκλησης...
Το Γιώργο Κικώτη που, παρ' όλες τις υποχρεώσεις του και τα προβλήματα απόστασης, μας βοηθάει σε ό,τι του είναι δυνατό.
Την Αφροδίτη Καραμανλή, τόσο για τις προσπάθειές της για την έκθεση αυτή, όσο και για την επιμέλεια, τις ενέργειες και τις ιδέες της για την έκθεση Mail Art. Στην έκθεση αυτή βοηθά σημαντικά και η Κατερίνα Νικόλτσου.
Τη Χρύσα Σταύρεβα για τις ενέργειές της για την έκθεση μινιατούρας, αλλά και για το σχεδιασμό των εργαστηρίων. Στο θέμα της έκθεσης μινιατούρας οριστικοποιείται η πραγματοποίηση της έκθεσης στη Γκαλερί Βλάσση (Βεροίας 6), μια γκαλερί που προτάθηκε από τη Στέλλα Γκολίτση και πραγματικά ήταν μια εξαιρετική πρόταση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του ΣΚΕΤΒΕ που, κατανοώντας ότι η συλλογικότητα και το αίσθημα ευθύνης του καλλιτέχνη απέναντι στην κοινωνία είναι αυτά που μας αναδεικνύουν τόσο ατομικά όσο και ως σύλλογο, βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν τις ενέργειές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου