10/29/2009

Συνεργασία του ΣΚΕΤΒΕ με P.A.P Corp και Astoria Hotel

Ο ΣΚΕΤΒΕ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με το ξενοδοχείο ASTORIA και την εταιρεία PAP CORP.

Ο όμιλος θα αποτελέσει χορηγό εκδηλώσεων για το τρέχον έτος και ελπίζουμε σε μια συνεργασία που θα μπορέσει να ανανεωθεί και να δώσει καρπούς και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αίθουσα ΙΟΝΙΑ του ASTORIA (που βρίσκεται στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου) θα διατίθεται δωρεάν τόσο για τις τακτικές συνεδρι-άσεις και γενικές συνελεύσεις του ΣΚΕΤΒΕ, όσο και για διαλέξεις και ημερίδες που θα σχεδιαστούν και θα πραγματοποιηθούν (κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης και σχεδιασμού…). Επίσης η ίδια αίθουσα (IONIA του ASTORIA) θα μπορεί να υποστηρίξει πολιτιστικές δράσεις του ΣΚΕΤΒΕ.
To F-Zone Catering μπορεί να υποστηρίξει εκδηλώσεις του ΣΚΕΤΒΕ (εγκαίνια) είτε στο ASTORIA, είτε σε τρίτους χώρους μετά από συμφωνία και σε συμφέρουσες και ειδικές για το σύλλογο τιμές.

Ο όμιλος P.A.P Corp. είναι επίσης ανοικτός στην προοπτική διοργάνωσης ημερίδων, διημερίδων ή και εκθέσεων στο XENIA OURANOUPOLIS, που παραμένει ανοικτό και το χειμώνα, με πολύ φιλικές τιμές για τα μέλη μας.
Γενικά, η P.A.P Corp. τόνισε ότι είναι ανοικτή και σε όλα όσα δημιουργικά θα έχει ο ΣΚΕΤΒΕ να προτείνει για μια επ’ αμφοτέρω ωφέλιμη συνεργασία.
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα ανοίξει νέες οδούς για το Σύλλογό μας και με καλό σχεδιασμό και συντονισμό θα δώσει νέες δυνατότητες προβολής τόσο σε εμάς, όσο και στον όμιλο P.A.P Corp.

Οι αίθουσες του ASTORIA μεταμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε συνάντησης σε χώρους που η επικοινωνία είναι άμεση και αποδοτική.
Η φιλοξενία που προσφέρει το ASTORIA Θεσσαλονίκης είναι 4 αστέρων και πάντα στα υψηλά standards υπηρεσιών της ξενοδοχειακής οικογένειας P.A.P Corp.
Το ξενοδοχείο ASTORIA είναι πλήρως ανακαινισμένο και τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ειδική ηχομόνωση, έγχρωμη δορυφορική TV, ατομικό air condition, σύνδεση Internet, ραδιόφωνο, valet & laundry service και οργανικά beauty spa toiletries. Το ξενοδοχείο πρόσφατα απέκτησε το πρώτο GREEN KEY της πόλης.

P.A.P Corp
Τσιμισκή – Σαλαμίνος 9
546 26 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 - 505514
801 – 1155550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου