10/12/2011

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΚΑΛΕΡΥ MYRO - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΤΟΝΙΚΙΔΗ

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 20.00 εγκαινιάζεται στη γκαλερί Myrό η έκθεση "ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ", ενώ στη διάρκεια των εγκαινίων θα λάβει χώρα μιά σειρά από δρώμενα.

Η έκθεση τελεί υπό την επιμέλεια του εικαστικού Λάζαρου Πάντου, ενώ οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση προσεγγίζουν το θέμα του Έρωτα ο καθένας από μια ξεχωριστή οπτική γωνία, συνδιαλέγονται με τον πανάρχαιο ύμνο δημιουργικά, και αναζητούν από ξεχωριστές πορείες το αιώνιο ιδανικό. Η πολλαπλότητα των προσεγγίσεων δεν περιορίζεται στις ποικίλες οπτικές του κάθε καλλιτέχνη, αλλά εντείνεται από τη διαφορετικότητα ειδολογικά, μορφολογικά ή κατά άλλον τρόπο. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες Νίκος Βαβάτσης, Σύνθια Γεροθανασίου, Κώστας Καραθανάσης, Ειρήνη Μωυσίδου, Πένη Ντάνη, Θανάσης Πάλλας, Λάζαρος Πάντος, Ευσταθία Παπαργυρίου, Κωνσταντίνος Παπαργύρης, Ορφέας Παυλίδης, Έλενα Τονικίδη, Κατερίνα Τσιτσέλα, Εύα Χαραλαμπίδου.

Η έκθεση εγκαινιάζεται τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 20.00, και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Η γκαλερί βρίσκεται Νικηφόρου Φωκά 8, στη περιοχή του Λευκού πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκθεση αλλά και με τη γκαλερί μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση www.myro.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου