5/10/2015

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΑΖΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣΣτις 4 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στις 8.30μμ  θα εγκαινιαστεί στο Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο Ύδρας η ατομική έκθεση ζωγραφικής  ΄΄Roots - Ρίζες΄΄ της Ειρήνης Βαζούκου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Ιουλίου  2015.
Η θεματική ενότητα ΄΄Ρίζες΄΄ της Βαζούκου έχει δημιουργηθεί τα 5 τελευταία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στο σύνολό της σε αίθουσα τέχνης.
Η Ειρήνη Βαζούκου γεννήθηκε στη Ρόδο.
Έχει παρουσιάσει το εικαστικό της έργο, σε 10 ατομικές εκθέσεις (Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, Casa Bianka Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης, Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας Παλαιά Ανάκτορα, Γκαλερί Σταυρακάκη Ηράκλειο Κρήτης, Πύλη D΄ Amboise Ρόδου κα), και είχε συμμετοχή σε πάνω από 70 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Κύπρο, Δανία, Φιλανδία.
Έργα της βρίσκονται σε συλλογές Μουσείων, Πινακοθηκών, Ιδρυμάτων, Δημοσίων κτιρίων και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιμέλεια έκθεσης: Ντίνα Αδαμοπούλου διευθύντρια Ιστορικού Αρχείου Ύδρας και Πόλυ Χατζημάρκου Ιστορικός Τέχνης- Ευρωπαιολόγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου