5/20/2011

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/5



Τη Δευτέρα 23 Μαΐου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Έκθεσης με τίτλο «Παράλληλοι Δρόμοι» που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος για καλλιτέχνες που ΔΕΝ είναι μέλη του.

Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών ήταν πολύ μεγάλη από όλη την Ελλάδα. Η κρίση και επιλογή των καλλιτεχνών και έργων πραγματοποιήθηκε από Καλλιτεχνική Επιτροπή, που απαρτιζόταν από γνωστούς Εικαστικούς και Ιστορικούς Τέχνης (Ξενής Σαχίνης, καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών, Γιάννης Τσούτσας, Διευθυντής Πινακοθήκης Ε.Μ.Σ., Έλλη Κοκκίνη, Ιστορικός Τέχνης, υπεύθυνη Πολιτιστικών Βαφοπουλείου Κέντρου, Γιώργος Πολίτης, πρόεδρος ΣΚΕΤΒΕ και Ντίνος Παλιάν, αντιπρόεδρος ΣΚΕΤΒΕ).

Στην έκθεση συμμετέχουν 88 ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες και αγιογράφοι. Σε πολλούς από αυτούς ο ΣΚΕΤΒΕ δίνει για πρώτη φορά ένα βήμα έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, ενώ άλλοι είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους.

Έτσι στην έκθεση αυτή ο θεατής μπορεί να δει μια ποικιλία έργων και εκφραστικών μέσων, με δεδομένη πάντως την ποιότητα αλλά και την ανάγκη να αναδειχθεί η τέχνη ως ένας τρόπος ζωής τις μέρες που ζούμε.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουνίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εικαστική Έκθεση «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ»

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14 Λαδάδικα

Εγκαίνια: Δευτέρα 23 Μαΐου, 8 μμ

Διάρκεια 23/5 – 3/6

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10πμ – 2μμ και 6μμ-9μμ, Σάββατο 6μμ-9μμ


Δείτε τη λίστα εκθετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου