4/19/2010

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ


Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ναϊάς» της Νάουσας πραγματοποιείται από τις 9 Απριλίου εικαστική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ με θέμα «Εικαστικές Διαδρομές». Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός, ο υπεύθυνος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Νικόλας Μπλιάτκας, η Γ. Γραμματέας του ΣΚΕΤΒΕ κ. Αφροδίτη Καραμανλή και πολλοί εκθέτες – μέλη του ΣΚΕΤΒΕ και επισκέπτες.


Από τα εγκαίνια της έκθεσης


Το Σάββατο 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν εικαστικά εργαστήρια στο χώρο της έκθεσης από τους Γιάννη Μονογυιό (χαρακτική – λινόλεουμ), Χρύσα Σταύρεβα (μικτή τεχνική) και Γιώργο Πολίτη (υδατογραφία).

Στην έκθεση συμμετείχαν πολλοί φίλοι των εικαστικών. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτη η δουλειά που γίνεται στη Νάουσα (σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει ο Νικόλας Μπλιάτκας, μέλος του ΣΚΕΤΒΕ), καθώς το επίπεδο των συμμετεχόντων στα εργαστήρια ήταν ιδιαίτερα υψηλό.


Από το εργαστήριο της Χρύσας Σταύρεβα

Από το εργαστήριο του Γιάννη Μονογυιού

Από το εργαστήριο του Γιώργου Πολίτη


O ΣΚΕΤΒΕ οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δήμο Νάουσας και το Δήμαρχο κ. Τάσο Καραμπατζό, τον υπεύθυνο Εικαστικών κ. Νικόλα Μπλιάτκα για τα οργανωτικά ζητήματα, τα μέλη: Γιάννη Μονογυιό και Γαβριήλ Ανδρονικίδη για το στήσιμο της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου