5/03/2009

Ατζέντα εβδομάδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 4/5

Τη Δευτέρα 4/5 στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής η εκδήλωση του ΣΚΕΤΒΕ για τη Γλυπτική και τη Χαρακτική. Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθεί ο Ξενής Σαχίνης, χαράκτης, καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΠΘ) και μέλος του ΣΚΕΤΒΕ.





"Αυτοπροσωπογραφία", Ξενής Σαχίνης, ακιδογραφία και ψηφιακή εκτύπωση.



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΙΟΥΜΑ
Την Τρίτη 5/5 στις 7 μ.μ. ο Στέργιος Τσιούμας θα κάνει παρουσίαση φωτογραφιών και θα μιλήσει για τις τεχνικές του (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13)


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ (ΛΙΝΟΛΕΟΥΜ) ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ
Την Πέμπτη 7/5 στις 6.30 μ.μ. ο Γιώργος Πολίτης θα μιλήσει για χαρακτική και θα κάνει επίδειξη με χρήση λινόλεουμ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13).


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΑΛΗΝΟ
Την Παρασκευή 8/5 στις 6.30 μ.μ. ο Βαγγέλης Γαληνός θα μιλήσει για ψηφιδογραφία και γλυπτική και θα δείξει τεχνικές (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13).



ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΥΡΕΒΑ
Το Σάββατο 9/5 στις 7 μ.μ. η Χρύσα Σταύρεβα θα μιλήσει για κατασκευές και θα δείξει τεχνικές (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13).




ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ
Την Πέμπτη 7/5 στις 7 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης στο Δίπολο (Δημ. Γούναρη 53). Διαβάστε παρακάτω στη σχετική ανάρτηση...


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ

Το Σάββατο 2/5 η Όλια Δελλατόλα πραγματοποίησε την παρουσίασή της με θέμα "Πηλός" στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής , στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων της Έκθεσης Γλυπτικής - Κατασκευών και Χαρακτικής.





Στο εργαστήριό της συμμετείχαν φιλότεχνοι και εικαστικοί και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του πηλού και να κατασκευάσουν με την καθοδήγηση της καλλιτέχνιδος τα δικά τους έργα.

1 σχόλιο:

  1. Kαλώς σας βρήκα. παππούς Δημήτρης εδώ και τώρα! Θα βλέπω το ιστολόγιο και θα γράφω συχνά. πολύ ωραία η παρουσίαση φίλτατε πρόεδρε! Xαίρομαι που βλεπω τέτοια όρεξη και επαγγελματισμό... εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή