5/10/2009

17 Μαΐου 2009: ΗΜΕΡΑ ΣΚΙΤΣΟΥ και Αποκαλυπτήρια μνημείου

Ημέρα Σκίτσου




Μια εβδομάδα έμεινε για την ΗΜΕΡΑ ΣΚΙΤΣΟΥ.

Την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 11.00, όσοι βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, ελάτε στο Λευκό Πύργο για να σκιτσάρουμε μαζί ό,τι μας εμπνέει. Καθένας και κάθε ηλικία, όλοι ευπρόσδεκτοι, αλλά ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε σε γονείς με παιδιά.

Πάρτε ένα μπλοκάκι κι ένα μολύβι κι ελάτε μαζί μας. Θα μιλήσουμε για τέχνη, για το τι μας εμπνέει, θα γνωριστούμε και θα περάσουμε δημιουργικά το πρωινό της Κυριακής...

Χορηγοί της εκδήλωσης ανέλαβαν το Karlas Art World (Εισαγωγή και Εμπορία Ειδών Αγιογραφίας, Ζωγραφικής & Hobby)


και το Φωτοαντιγραφικό Κέντρο International - Intercopy,


ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Αγγελιοφόρος


και το τηλεοπτικό κανάλι Europe1.



Τους ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα.

Επίσης, αν κάποιος ΔΕΝ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να συμμετάσχει. Καλούμε τον καθένα, όπου κι αν βρίσκεται την Κυριακή 17 Μαΐου 2009, να σκιτσάρει ότι τον εμπνέει. Στη συνέχεια, στείλτε μας τα σκίτσα σας σε ηλεκτρονική μορφή (ψηφιακή εικόνα με ένα email) κι εμείς θα τα αναρτήσουμε σε ηλεκτρονική σελίδα. Θα υπάρξουν και βραβεύσεις.

Δηλώστε από τώρα τη συμμετοχή σας στο facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=172055225366&ref=mf

-----------------------
Αποκαλυπτήρια στο Λάκκωμα μνημείου που φιλοτέχνησε ο Γ. Κικώτης.

Το ίδιο απόγευμα... συνεχίζουμε στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Εκεί, στις 7.οο μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την Αλησμόνητη Πατρίδα και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Το μνημείο αυτό είναι έργο του Γιώργου Κικώτη, γλύπτη (Αντιπροέδρου του ΣΚΕΤΒΕ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου