10/10/2010

REDGREEN - ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΕΤΒΕ


Η εταιρεία REDGREEN είναι χορηγός του ΣΚΕΤΒΕ στις εκθέσεις των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ.

Η REDGREEN of Scandinavia ιδρύθηκε το 1983. Πηγή έμπνευσης, ήταν και είναι η Θάλασσα και η Ναυτική Φιλοσοφία. Το όνομα REDGREEN προέρχεται από τα βασικά χρώματα της ναυσιπλοΐας, το κόκκινο και το πράσινο τα οποία βρίσκονται σε όλα τα λιμάνια και σε όλα τα «καταστρώματα».

Η Red Green δεν σχεδιάζει απλώς μια ακόμη σειρά ενδυμάτων για όλες τις ώρες της ημέρας. Απευθύνεται σε δραστήριους άνδρες και γυναίκες που αγαπούν την ελευθερία και τη φύση, ανθρώπους που ο τρόπος που ντύνονται αποτελεί και τρόπο ζωής. Οι Collections της REDGREEN αποτελούν την καλύτερη πρόταση για ανθρώπους που ψάχνουν την ποιότητα, έχουν αλάνθαστη αίσθηση του στυλ, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και εκτιμούν το συνδυασμό ποιότητας και μοντέρνων γραμμών υψηλής αισθητικής.

Ο σχεδιασμός των ενδυμάτων της REDGREEN προέρχεται από την Σκανδιναβία και δέχεται ιταλικές επιρροές. Μ’ αυτό τον τρόπο η REDGREEN έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό sport στυλ με ένα άγγιγμα διακριτικής κομψότητας. Φυσικά, οι αλλαγές στις τάσεις της μόδας μας εμπνέουν αλλά δεν αλλοιώνουν την αίσθησή μας για το διαχρονικό.


Η REDGREEN είναι μέλος της εταιρείας SANTANA S.A., που είναι σήμερα μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εμπορικές εταιρίες της Βόρειας Ελλάδας, με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των brands Ulla Popken, Bigman, Redgreen, Celio, Celio Club, Butlers & Stroili Oro. Επίσης έχει το franchising για 3 καταστήματα Levis.

Η εταιρία Santana S.A. διαθέτει συνολικά 32 εταιρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, 7 shop in shops και 5 franchise stores, σε Ελλάδα & Κύπρο, απασχολεί συνολικά 200 εργαζόμενους, μεγέθη τα οποία αυξάνονται συνεχώς. Επίσης, η Santana S.A. διαθέτει ένα δίκτυο χοντρικής αποτελούμενο από τουλάχιστον 50 πελάτες σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία Santana S.A. βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων ευκαιριών. Με δυναμικές κινήσεις βασισμένες στην συνεχή ανοδική της πορεία, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων της, με προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, με συνεχή προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών, με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα και η διάθεση καινοτομίας αναπτύσσεται συνεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Santana και τα καταστήματα Ulla Popken, Redgreen, Celio, Celio Club, Bigman, Stroili Oro και Butlers προσφέρουν 15% έκπτωση στα μέλη του ΣΚΕΤΒΕ που επιδεικνύουν την κάρτα μέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου