10/13/2010

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΕΤΒΕ ΣΤΗΝ Ε.Μ.Σ.




Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου η Εικαστική Συνάντηση που οργάνωσε ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στο πλαίσιο της Έκθεσης μελών του στα 45α Δημήτρια.


Συμμετείχαν πολλοί εικαστικοί και φιλότεχνοι, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλές εικαστικές ιδέες και προσεγγίσεις, να συζητήσουν και να δημιουργήσουν.

Ακούστηκαν πολύ θετικά λόγια για την παρουσίαση των έργων. Το επιτυχημένο στήσιμο της έκθεσης ήταν αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας του Γιάννη Τσούτσια, υπεύθυνου της Πινακοθήκης της Ε.Μ.Σ. Η εμπειρία του και η αγάπη του για τα εικαστικά, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά έργα των μελών του ΣΚΕΤΒΕ ήταν το "μυστικό" της επιτυχίας...



Η Ιωάννα Ασσάνη με μια performance της -στην οποία συμμετείχαν εικαστικοί και κοινό - έδωσε μια άλλη διάσταση και ζωντάνια στη βραδιά.






Επίδειξη έκανε και η Christine Willis, που οργάνωσε κι ένα εργαστήριο...


Σκίτσαρε μέσα στην αίθουσα η Χρύσα Σταύρεβα.




Με τη συνοδεία της κιθάρας του Δημήτρη Καλφέλη τραγούδησε η Λίλυ Παπαοικονόμου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.



Τόσο η Έκθεση, όσο και η Εικαστική Συνάντηση, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες. Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα οργανωθούν εκ νέου εργαστήρια στον ίδιο χώρο.

Πληροφορίες στην ΕΜΣ 2310-238601.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου