5/19/2016

ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΠΕΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Tο ΟΜΕΝ Art Shop Gallery έχει την τιμή να φιλοξενεί στο χώρο της την εικαστικό Χρυσούλα Σκεπετζή η οποία παρουσιάζει την δουλειά της με τον γενικό τίτλο: «πεζός + ΔΡΟΜΟΣ» με την επιμέλεια του ιστορικού και κριτικού Τέχνης και καθηγητή στο Ανοιχτό Παν/μιο: Κων/νου Πρώιμου.

Η δουλειά αυτή διαπραγματεύεται το ανθρώπινο πλήθος και τα ΜΜΕ. Το ανθρώπινο σμήνος όπου κι αν αυτό συναντούμε. Το σμήνος  που τόσο συνάρπαζε τον Charles Baudelaire είναι το αντικείμενο της ζωγραφικής της, όπου δηλώνει μια κουλτούρα παραθεμάτων και αποσπασμάτων, παράγωγη των μέσων μαζικής επικοινωνίας με βάση την οποία χειραγωγούνται λαοί, κράτη και κοινωνίες.
Η σκηνή πάνω στην οποία κινούνται τα υποκείμενα της Σκεπετζή είναι εικονική και όχι πραγματική αλλά ως τέτοια είναι σημαντικότερη της πραγματικότητας διότι καταδεικνύει τις αρχές που κυβερνούν την πραγματικότητα στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα. Οι άνθρωποι της συλλαμβάνονται κατά τη ρέουσα στιγμή καθώς πηγαίνουν στη δουλειά τους ή διευθετούν τις υποχρεώσεις τους, καθώς παίρνουν το τρένο ή επισκέπτονται το μουσείο. Καμία επαφή ή επικοινωνία δεν υπονοείται ανάμεσά τους….  (απόσπασμα από την κριτική που συνοδεύει την έκθεση)
         
            Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαίου 2016 και ώρα 20.30 και η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως 4 Ιουνίου 2016.
Ώρες & ημέρες λειτουργίας: Καθημερινά πρωί 9:30 – 14:00 και απόγευμα 17:30 – 21:00, Κυριακή απόγευμα 17:30 – 21:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου