3/08/2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του ΣΚΕΤΒΕ με τίτλο "Εικαστικές Διαδρομές" στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα).









Στην έκθεση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Γάκης, που χαιρέτισε και την εκδήλωση.




Επίσης παρέστη η εκπρόσωπος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Χριστίνα Κελεσίδου (που μετέφερε χαιρετισμό του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη).


Τίμησαν τον ΣΚΕΤΒΕ με την παρουσία τους η κ. Έλλη Κοκκίνη, Ιστορικός Τέχνης και Προϊσταμένη Πολιτιστικών και Εικαστικών Εκδηλώσεων του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου,




ο κ. Γιάννης Τσούτσας, Ιστορικός Τέχνης και διευθυντής της Πινακοθήκης της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών



η εκπρόσωπος του Ε΄Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Στεφανίδου, πολλοί εικαστικοί, μέλη του ΣΚΕΤΒΕ και μη, καθώς και πολλοί φίλοι των εικαστικών τεχνών.





Κατά γενική ομολογία η έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κοινό ήδη από την πρώτη μέρα. Ο Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. όπως είναι γνωστό θα διοργανώσει την Πέμπτη 11/3 εργαστήρια και παρουσιάσεις, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για το κοινό, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους των εικαστικών τεχνών να γνωρίσουν από κοντά καλλιτέχνες, να συζητήσουν μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να δουν τεχνικές στην πράξη κλπ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου