1/14/2010

UNIVERSITY STUDIO PRESS - Χορηγός μας στην έκθεση Mail Art


Ο Εκδοτικός Οίκος UNIVERSITY STUDIO PRESS, υλοποιώντας εκδόσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος και υψηλής αισθητικής, συμβάλλει αποτελεσματικά στην υποστήριξη και προώθηση των επιστημών, του πολιτισμού και των τεχνών.

Από το 1970 έως σήμερα, σε πανελλήνιο επίπεδο και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίζει με τις εκδόσεις του το έργο επιφανών ακαδημαϊκών δασκάλων, επιστημόνων και σημαντικών προσωπικοτήτων της κοινωνίας και του πνεύματος.

Δυναμική είναι η παρουσία του εκδοτικού οίκου στον χώρο της Ιατρικής, της Ιστορίας, της Νομικής, της Αρχιτεκτονικής, των Οικονομικών και του Management, της Φιλολογίας, της Ψυχολογίας και άλλων επιστημονικών κλάδων.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει μια μοναδική προσπάθεια στον τομέα των θεματικών εκδόσεων και λευκωμάτων ιστορικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η δραστηριότητα αυτή οφείλεται αφενός σε πρωτοβουλίες του ίδιου του εκδοτικού οίκου και αφετέρου στη συνεργασία του με σημαντικούς επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς.

Ο Εκδοτικός Οίκος UNIVERSITY STUDIO PRESS αντιμετωπίζει κάθε έκδοση σαν μία ζωντανή αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας μεταξύ του συγγραφέα και των αναγνωστών στους οποίους απευθύνεται. Για το λόγο αυτό προσεγγίζει τις εκδόσεις του με αισθήματα ευθύνης και σεβασμού. Αισθήματα που εκφράζονται με την άψογη αισθητική και τεχνική υλοποίηση των εκδόσεων, την προώθηση και τη δημοσιότητά τους.


Από το 1970 έως σήμερα ο εκδοτικός οίκος αναπτύσσεται στηριζόμενος στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την αγάπη των ανθρώπων του για το βιβλίο. Ο UNIVERSITY STUDIO PRESS επενδύει στην τεχνολογία και έχει δημιουργήσει μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα σχεδιασμού και εκτύπωσης την οποία συνεχώς εκσυγχρονίζει. Η εξέλιξή του όμως οφείλεται κυρίως στον αυστηρό προσανατολισμό του στην ποιότητα των εκδόσεων που αναλαμβάνει και στην ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συγγραφείς που συνεργάζεται και το αναγνωστικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου