9/14/2015


   

Παράλληλοι Δρόμοι
Διάρκεια Έκθεσης 14 Σεπτεμβρίου-30 Οκτωβρίου2015

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της έκθεσης «Παράλληλοι Δρόμοι» θα υλοποιηθούν στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο οι παρακάτω δράσεις:
*Παράσταση Θεάτρου Σκιών και γνωριμία με τη φιγούρα του Καραγκιόζη από τον Καραγκιοζοπαίκτη κ. Γιάννη Χατζή. (3 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεω του 4ου όροφου).
*Παρουσίαση με προβολή από τον κ. Γιώργο Σαράτση με θέμα «Η Ελληνική Αισθητική από την αρχαιότητα έως σήμερα» (7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεω του 4ου όροφου).
* Παρουσίαση με προβολή από τον κ. Γιώργο Αρσένη  με θέμα «Η Αισθητική της Τέχνης μέσα από την Φιλοσοφία»
*Παρουσίαση με τίτλο «Fractals» από τον κ. Γιώργο Βάραγκα.  Συνδυασμός ηχών-μουσικής-θεάτρου-χορού και λόγου-ποιήσης
*Προβολή της πρώτης ελληνικής ταινίας βωβού κινηματογράφου «Αστέρω». Η ταινία επενδύεται με πρωτότυπη μουσική από τον κ. Θανάση Μπιλιλή, μουσικού που επιμελείται και παρουσιάζει την εκδήλωση.
*Κατασκευή origami. Ο κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνου θα δείξει την τεχνική origami σε μικρούς και μεγάλους.
*Κατασκευή Κούκλας. Η κ. Λίνα Γιαμούζη θα δείξει πως κατασκευάζονται κούκλες από χαρτοπολτό.
*Μετατροπή ανακυκλώσιμων υλικών σε έργα τέχνης. Ο κ. Ιορδάνης Ποιμενίδης θα μας δείξει πως κάτι που φαντάζει άχρηστο μπορεί να γίνει χρηστικό.
*«Βασίλειος  Ιθακήσιος, ο ζωγράφος του Ολύμπου». Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννος θα μιλήσει για τον ζωγράφο Βασίλειο Ιθακήσιο.

Για τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα 2310424132-3 (Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο) και στο 6936945844 (κ. Παλιάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου