2/19/2015

Παρουσιάσεις - Καλλιτεχνικό Καφενείο

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με το νέο Δ.Σ. για την αναζωογόνηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου προχωρά δυναμικά ! Η πλαισίωση των εκδηλώσεων με την συμμετοχή  ή την παρουσία σας είναι η αυτονόητη προϋπόθεση για να πάμε καλά. Οι Παρουσιάσεις στο σύλλογο και το Καλλιτεχνικό Καφενείο της Τρίτης είναι μια ευκαιρία που αξίζει να αξιοποιήσετε.
Με δεδομένο το γεγονός ότι ο σύλλογος είναι μια δύναμη πνευματικών ανθρώπων , δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη μας και όχι μόνο ,να μοιραστούν μαζί μας κομμάτια της γνώσης ,των ιδεών και των οραματισμών τους. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να τα προβάλετε ή απλά να παρακολουθήσετε άλλους.
Εναλλάξ με τις Παρουσιάσεις ,θα έχουμε το Καλλιτεχνικό Καφενείο που ευελπιστούμε να αποτελεί μίξη πνεύματος και ......οινοπνεύματος ! Συνεχίζουμε φέτος την περσινή δράση ρεφενέ και στοχεύουμε στη φιλοξενία καλλιτεχνών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με όποιο τρόπο θέλουν.Είμαστε επίσης ανοιχτοί σε άλλες δράσεις που πιθανό να προτείνετε.
Στείλτε  mail (συμμετοχής στις Παρουσιάσεις ή στο Καλλιτεχνικό Καφενείο ) στην Γραμματεία ή στα τηλ. 6939008812 και 6976851754 ,αναφέροντας το θέμα  και την ημερομηνία που θέλετε.
Εσείς δημιουργείτε τις εκδηλώσεις αυτές για σας.

                                                                       
                                                          Ξεκινάμε τον Μάρτη !
                                                                     

Κωνσταντίνος Παλιάν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου