12/13/2012

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ''ERFULLUNG/FULFILLMENT'' ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ


  Για τρίτη  φορά μέσα στο 2012 η Gallery M-EuroAsian-Vienna  παρουσιάζει δουλειά του  ζωγράφου Περικλή Κωστόπουλου στην  Αυστρία μαζί   με έργα Salvador DaliMimmo RotellaMarc Chagall στην έκθεση με τίτλο  ''Erfullung-Fulfillment( Εκπλήρωσις)''.

 Πρόκειται για την τρίτη  παρουσίαση της ενότητας 21st  Century Art & Artists όπου συμμετέχουν  70 εικαστικοί από όλο τον κόσμο .Η έκθεση διαρκεί από 30 Νοεμβρίου 2012 έως 15 Ιανουαρίου 2013.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  για τα έργα του Π.Κ. η Δρ. Ιστορικός της τέχνης Ντόρα Ηλιοπούλου Ρογκάν, ''Οι εκτινάξεις του χρώματος είναι μεγαλειώδεις  αυθεντικές και μεγαλόπνοες ''.
Ο καλλιτέχνης στα έργα του ασχολείται με την  πραγμάτωση της θεωρίας του τυχαίου και της καταστασιακής περιγραφής ειδικά στην αποτύπωση των μορφών τις οποίες σκιαγραφεί όπως η τύχη επηρεάζει την ζωή των ανθρώπων, απρόσμενα στα ξαφνικά.

 Έργα του σημαντικού  Έλληνα καλλιτέχνη παρουσιάστηκαν αυτή την χρονιά επίσης και σε άλλες  διεθνείς εκθέσεις και  mail art projects όπως ''The 70 project''(Κολούμπους ,Οχάιο,Η.Π.Α.), ''Festival Libr3''(Σαντιάγκο,Χιλή),'' Wounded Memory'' στην Ισπανία στα Πανεπιστήμια του Bίγκο και της Λα Κορούνια με έργο του στην μόνιμη συλλογή , ''Γή της ελιάς ''(Τυνησία, Λουγκάνο/Ελβετία) . Στη Ρώμη /Ιταλία ''Γή της ελιάς'' στο Il MItreo -Arte Contemporaneo από 22 Δεκεμβρίου 2012 έως 15 Ιανουαρίου 2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου