11/13/2012

ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ



10 Νοεμβρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΕΤΒΕ
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 9.οο πμ καλείστε, ως υποψήφια μέλη  του ΣΚΕΤΒΕ να παρουσιάσετε  4 έως  5 έργα, στον εκθεσιακό χώρο του ΚΟΔΡΑ (στρατόπεδο Κοδρα) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Από τις 9.οο πμ  έως τις 10.οο πμ παρακαλείστε να φέρετε τα έργα σας στον εκθεσιακό χώρο. Η ανάρτηση στους τοίχους (για τα ζωγραφικά έργα) ή η τοποθέτηση σε βάσεις (για τα γλυπτά) και η εν γένει παρουσίαση των έργων  είναι ευθύνη εξ’ ολοκλήρου των αιτούντων . Γι’αυτό το λόγο πρέπει να έχετε  όλα τα απαραίτητα υλικά, προκειμένου να αναρτηθούν και να τοποθετηθούν σωστά στους  χώρους  (δηλ. σφυρί, καρφιά σύρμα κλπ).  Μαζί με τα έργα καλείστε επίσης  να προσκομίσετε ένα ατομικό portfolio με φωτογραφικό υλικό του συνολικού σας  έργου συνοδευόμενο με το πλήρες  βιογραφικό σας. Το Portfolio  αυτό θα τοποθετηθεί κοντά στα έργα  του καθενός προκειμένου να είναι στην διάθεση των μελών του Συλλόγου.
Μετά τις  10.οο οι υποψήφιοι θα αποχωρήσετε.
Στις 11.οο πμ τα μέλη του Συλλόγου θα κληθούν ν’ αποφασίσουν για την ένταξη ή μη ενταξη των υποψηφίων, από τα κατατεθέντα στοιχεία του συνολικού τους έργου.
Οι υποψήφιοι  θα απέχετε της διαδικασίας των κρίσεων.
Στις 13.00 μμ καλείστε να παραλάβετε όλα τα κατατεθέντα σας στοιχεία (έργα και portfolio).  H ώρα παραλαβής των έργων θα κρατηθεί αυστηρά διότι ο χώρος δεν φυλάσσεται.
Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν  το βράδυ της Κυριακής από το blog του συλλόγου,στη διεύθυνση:  http://sketbe.blogspot.com/
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο  Γ. Πολίτη στο sketbe@gmail.com  ή την γραμματέα του συλλόγου Ι. Ασσάνη  στο ioassani@gmail.com

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή σας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου