2/14/2012

Έκθεση της Αλεξάνδρας Μαράτη στο χώρο της ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery


Συνεχίζεται η ατομική έκθεση της Αλεξάνδρας Μαράτη στο χώρο της
ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery…

Η Αλεξάνδρα Μαράτη συμπεριλαμβάνει στην ενότητα PNOES, γλυπτά, ζωγραφική και prints εμπνευσμένα από το προσωπικό ιδιόλεκτο ενός ενορατικού channeling στην αόρατη διάσταση, αναφερόμενο στη φυσική διαδικασία της χαλάρωσης και της εναρμόνισης των εσωτερικών αντίρροπων δυνάμεων.
Μέσα από την αρχέγονη τέχνη του Διαλογισμού με πνευστές ενεργειακές σπείρες που αναπαράγουν σε χρωματικές διαβαθμίσεις της αύρας, την ανάσα και την έγγραφη κατάθεση της στιγμιαίας επιθυμίας στο ακασικό αρχείο του σύμπαντος, ενεργοποιούνται θεραπευτικές δονήσεις και ευχές … AKASHA (πνοή ASHS άπειρο).

Τα σπειροειδή γλυπτά Δέντρα της Ζωής διαπερνά η ζωτική ενέργεια, Ανάσα, μετατρέποντας τα σε σύμβολα του axis mundi και πηγές κοσμογονίας, ενώ υπερβαίνει τα επίπεδα της πραγματικότητας και δημιουργεί δυνατότητα πρόσβασης σε άλλη μορφή συνείδησης.

Εγχειρίδια της Πνοής αποτελούν οι πυραμίδες κρυπτικά βιβλία από μαγνητικό ανοξείδωτο, που υψώνονται σε αναβαθμούς, δημιουργώντας στο εσωτερικό παράλληλα εναέρια κάτοπτρα (παράλληλα σύμπαντα) και μαγνητικά πεδία αιώρησης μιας Κοσμικής σφαίρας ανώτερης σύνδεσης. Σε έντονα φασματική υπόσταση εναλλάσσονται και οι εγκιβωτισμένες μυστικές εικόνες σπρέι-κάρβουνου που ανασύρουν μνήμες γαλαξιακών και ατομικών συγκρούσεων ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι, της γήινης αναβάθμισης στην εξελικτική πορεία της φύσης …

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 08/02/2012 – 03/03/2012

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ art gallery
Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη 33
Αθήνα – metro Ακρόπολη
τηλ. 211 182 38 18
www.technohoros.org

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00-14:30 & 17:30-20:30 |
Τετάρτη, Σάββατο 11:00-16:00 | Κυριακή, Δευτέρα κλειστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου