10/12/2010

ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΤΒΕ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



Η έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) με τίτλο «Τέχνης Άρθρωσις» εγκαινιάζεται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στις 7.30 μμ.



Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 85 εικαστικοί – μέλη του Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 27 έτη ύπαρξης και προσφοράς στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Τιμώντας την ιστορία του, αλλά και το πλήθος των πολύ σημαντικών εικαστικών που απoτέλεσαν και αποτελούν μέλη του στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται έργα του πρώτου Προέδρου του Συλλόγου, αειμνήστου Νικολάου Σαχίνη, καθώς και του πρώτου Αντιπροέδρου του, αειμνήστου Λουκά Βενετούλια.

Η έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στο Βαφοπούλειο θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2010. Στα πλαίσιά της θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και επιδείξεις. Το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους καλλιτέχνες και τη δουλειά τους και να πλησιάσει τα εικαστικά «εν τω γίγνεσθαι», παρακολουθώντας τους εικαστικούς να δημιουργούν και να οργανώνουν εικαστικά happenings.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η δεύτερη έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ, στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Η είσοδος στις εκθέσεις είναι ελεύθερη.

Με την ευγενική υποστήριξη της REDGREEN.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου