10/08/2016

Καλλιτεχνικό Καφενείο της Τρίτης

.......κι μετά τα χθεσινά επιτυχημένα εγκαίνια της νέας περιόδου του Καλλιτεχνικού Καφενείου 2016-17 συνεχίζουμε ακάθεκτοι σε νέες εικαστικές και μη περιπέτειες του μυαλού και της καρδιάς.
Αυτή την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30 - 20:00 περίπου στην Στέγη Τεχνών του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. επί της Αλ. Φλέμιγκ 10 θα μας μιλήσεις ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Κ.Παλιάν με θέμα τους "Καλλιτέχνες του ΄30 και πόσο αυτοί επηρέασαν την Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη" .Είναι η γενιά που την χαρακτηρίζει το πνεύμα της ανανέωσης της επαναστατικότητας και της πνευματικής αναζήτησης. Σουρεαλισμός ,μοντερνισμός ,υπερρεαλισμός κ.λ.π.
Και μια που όπως προαναγγείλαμε αυτή την περίοδο θα ρίξουμε βάρος και προς το .....Καφενείο ,όποιος έρθει μπορεί να φέρει και το κάτι τις του (μεζεδάκι ,γλυκάκι ή ότι άλλο ) για να απολαύσουμε καλύτερα το θέμα όπως τους παλιούς καλούς καιρούς της γενιάς του ΄30 που οι προβληματισμοί γινόντουσαν γύρω από το ξύλινο τραπέζι, κάτω από το φως της γκαζόλαμπας και πάνω από τις γλυκιές μυρουδιές του καφέ ή του γλυκάνισου.Σας περιμένουμε όλες κι όλους με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ όπως το πνεύμα ενός καλλιτέχνη.
Γραμματεία Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου