10/05/2016

Εργαστήρια στον Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.

Συνέχεια εργαστηρίων στον Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.

ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Κατασκευή ζεύγους ενωτίων (σκουλαρικιών) από έλασμα χαλκού, με μορφή φύλλων δέντρου.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. (Αλ. Φλέμινγκ 10), θα έχει διάρκεια δύο ωρών και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των παραδοσιακών τεχνικών, που απαιτούνται σε κάθε στάδιο της κατασκευής.1. Κοπή ελάσματος χαλκού στο επιθυμητό σχήμα2. Τεχνική σφυρηλάτησης και μορφοποίησης μετάλλου3. Διαδικασία ανόπτησης μετάλλου4. Τεχνητή παλαίωση χαλκού (οξείδωση)ΕισηγητήςΓιώργος Ηλιάδης
Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιώργος Ηλιάδης γεννήθηκε το 1960 στην Θεσσαλονίκη, όπου ζει και δραστηριοποιείται σαν ζωγράφος και παράλληλα σαν σχεδιαστής κοσμημάτων-κοσμηματοποιός (διατηρώντας μέχρι το 2013 εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας).
Υπήρξε για ένα διάστημα τεχνικός παραγωγής στην εταιρεία Recon Products με αντικείμενο εργασίας τον ανασχηματισμό τεχνητών λίθων κοσμηματοποιίας και την επεξεργασία φυσικών ορυκτών λίθων.
Συνεργάστηκε με την εταιρεία M&A Gold Diamonds με αντικείμενο εργασίας τη σχεδίαση κοσμημάτων (με την σειρά σχεδίων του «Αιγηίς» να λαμβάνει τιμητική διάκριση), καθώς και με την κατασκευή κέρινων και μεταλλικών πρωτοτύπων.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
*Σημείωση : Πληροφορίες για την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου