9/30/2015

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι. Χρειαζόμαστε την  έμπρακτη βοήθεια σας για να στηρίξουμε με είδη πρώτης ανάγκης τους πρόσφυγες – μετανάστες  που περνούν από την χώρα μας .
Μπορείτε να ετοιμάσετε σακούλες όπως περιγράφονται στο συνημμένο καθώς και  ρουχισμό,  κυρίως παπούτσια ,κάλτσες , μπουφάν και πανωφόρια.(πληροφορίες για τις σακούλες στο blogg του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. http://sketbe.blogspot.gr/ )
Η όλη προσπάθεια γίνεται από τον ΣΚΕΤΒΕ σε συνεργασία με φορείς και ομάδες αλληλεγγύης .

Έτσι την Παρασκευή 2/10  από τις 10 – 1 το πρωί μπορείτε να φέρετε  στα γραφεία του ΣΚΕΤΒΕ , Φλέμινγκ 10 , ότι μπορεί ο καθένας . Το βράδυ της ίδιας μέρας   η συνάδελφός και ταμίας του ΣΚΕΤΒΕ  Φρόσω Βυζοβίτου  θα τα προωθήσει στην Ειδομένη .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και να μην ξεχνάμε ότι οι παππούδες  και οι γονείς μας υπήρξαν και αυτοί πρόσφυγες – μετανάστες  καθώς και ότι πολλά παιδιά μας έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτειάς λόγω των οικονομικών συνθηκών .

 Τηλ.  επικοινωνίας       Φρόσω Βυζοβίτου    6973568855
                       Γιάννης Αδαμαντίδης 6972 084426

 ΥΓ. Αν υπάρχει δυσκολία στην μεταφορά , μπορούμε μετά από συνεννόηση  , να τα παραλάβουμε από τον χώρο σας.  Και φυσικά η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου