11/29/2014

ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΤΒΕ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΤΒΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος θα φιλοξενηθεί από τις 1 - 9 Δεκεμβρίου 2014 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με σκοπό την διάθεση μέρους των εσόδων στους  Γιατρούς του Κόσμου.
Εγκαίνια : Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, ώρα 20:00
Αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ (Λεωφ. Στρατού 2Α)

Στην έκθεση συμμετέχουν 75 εικαστικοί του ΣΚΕΤΒΕ με έργα ποικίλων διαστάσεων και τεχνοτροπιών (ζωγραφική χαρακτική, γλυπτική φωτογραφία και κατασκευές) σε ένα ψηφιδωτό έργων, που αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την εικαστική δημιουργία στη Βόρεια Ελλάδα και του οποίου συνεκτικός κρίκος είναι η διάθεση προσφοράς στους Γιατρούς του Κόσμου. Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί στους Γιατρούς του Κόσμου.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης συμβάλλοντας από τη δική του πλευρά στην ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου ανταποκρίθηκε άμεσα με την ευγενική  παραχώρηση της γκαλερί του για την έκθεση των έργων. Η πρωτοβουλία αυτή για την πραγματοποίηση της έκθεσης με την υποστήριξη των φορέων του  ΣΚΕΤΒΕ και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης αποτελεί δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ο «Γαλλικός Σύλλογος Αλληλοβοήθειας» και ο Σύλλογος παλαιών μαθητών και φίλων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης « Nouvelle Amicale ».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου