4/05/2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΕΤΒΕ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ




Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Απριλίου τα εγκαίνια της έκθεσης του ΣΚΕΤΒΕ για τους Γιατρούς του Κόσμου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
Την έκθεση άνοιξε με σύντομη ομιλία ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κύριος Christian Thimonier.



Η έκθεση, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, έχει και το χαρακτήρα της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και της στήριξης του έργου των Γιατρών του Κόσμου, καθώς μέρος των εσόδων από πωλήσεις έργων στην έκθεση θα διατεθούν υπέρ της εν λόγω οργάνωσης.



Στα εγκαίνια βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες και φιλότεχνοι, αλλά και πολλοί φίλοι των Γιατρών του Κόσμου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8/4, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (ώρες 10.30-13.30 και 17.30-20.30 καθημερινά και το Σάββατο, και 10.30-13.30 την Κυριακή).






Ο Σύλλογός μας οφείλει να ευχαριστήσει τον κ. Thimonier για την παραχώρηση ενός εξαιρετικού χώρου, της Γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου, καθώς και την κ. Μαριάνθη Πάσχου που από την πλευρά του Ινστιτούτου έκαναν κάθε τι δυνατό για να οργανωθεί καλύτερα ο χώρος. Να ευχαριστήσει τους Γιατρούς του Κόσμου για την άψογη συνεργασία μας και να ευχηθεί επιτυχία στο έργο τους. Τέλος, να ευχαριστήσει και το χορηγό του καταλόγου της έκθεσης, το τυπογραφείο Copy City.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου