5/18/2011

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Έκθεσης στην Αίθουσα Τέχνης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης (Φ.Α.Α.Θ.) , που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) σε συνεργασία με τη Φ.Α.Α.Θ.

Η ΦΑΑΘ εγκαινιάζει την Αίθουσα Τέχνης της και ο ΣΚΕΤΒΕ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της. Πρόκειται για μια συνεργασία δύο σημαντικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, της ΦΑΑΘ (που έχει ιδρυθεί το 1871 και από τότε προσφέρει αδιαλείπτως στην Βόρεια Ελλάδα) και τον ΣΚΕΤΒΕ (που με τις πολυποίκιλες δράσεις του έχει κερδίσει την καταξίωση μεταξύ εικαστικών και φιλοτέχνων στη χώρα μας), κάτι που εγγυάται την επιτυχία της εν λόγω έκθεσης.

Συμμετέχουν τριανταπέντε γνωστοί εικαστικοί του ΣΚΕΤΒΕ με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής. Έτσι στην Αίθουσα Τέχνης της ΦΑΑΘ ο θεατής μπορεί να δει μια ποικιλία έργων και εκφραστικών μέσων και να κάνει ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των Εικαστικών.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουνίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εικαστική Έκθεση ΣΚΕΤΒΕ
Αίθουσα Τέχνης ΦΑΑΘ, Αγ. Σοφίας 38

Εγκαίνια: Παρασκευή 20/5, 8 μμ

Διάρκεια 20/5 – 3/6

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10πμ – 2μμ και 6μμ-9μμ, Σάββατο 6μμ-9μμ


O ΣΚΕΤΒΕ οφείλει να ευχαριστήσει τη Φ.Α.Α.Θ. και τον Πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Δαρδαβέση για την άψογη συνεργασία και οργάνωση της Έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου