5/18/2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"




Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Β.Ε. σας προσκαλεί στα Εγκαίνια της Έκθεσης "Παράλληλοι Δρόμοι" τη Δευτέρα 23/5 στις 8μμ στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12 - 14, Λαδάδικα). Την έκθεση διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος για καλλιτέχνες που ΔΕΝ είναι μέλη του.




Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών ήταν πολύ μεγάλη από όλη την Ελλάδα. Η κρίση και επιλογή των καλλιτεχνών και έργων πραγματοποιήθηκε από Καλλιτεχνική Επιτροπή.

Στην έκθεση συμμετέχουν 88 ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες και αγιογράφοι. Σε πολλούς από αυτούς ο ΣΚΕΤΒΕ δίνει για πρώτη φορά ένα βήμα έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, ενώ άλλοι είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους. Έτσι στην έκθεση αυτή ο θεατής μπορεί να δει μια ποικιλία έργων και εκφραστικών μέσων, με δεδομένη πάντως την ποιότητα αλλά και την ανάγκη να αναδειχθεί η τέχνη ως ένας τρόπος ζωής τις μέρες που ζούμε.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν την Τετάρτη 18/5 μεταξύ 6μμ και 8μμ και την Πέμπτη 19/5 11 πμ - 1 μμ από το Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς για προσκλήσεις - αφίσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου