5/27/2010

Γενική Συνέλευση ΣΚΕΤΒΕ

Προκηρύσσεται τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30/5/2010 και προς αποφυγή της μη απαρτίας ορίζεται ηΓενική Συνέλευση την επόμενη Κυριακή 6/6/2010 και ώρα 11π.μ. στο Ξενοδοχείο ASTORIA (Δωδεκανήσου και Τσιμισκή γωνία).


Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Απολογισμός Εκθέσεων - Εκδηλώσεων: Τράπεζα Πειραιώς-Νάουσα, Μινιατούρα στη Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα-Βέροια, ΜAIL-ART στις Σέρρες με Ακτιβιστές από Βρυξέλλες και στη Χαλάστρα με Καλλιτεχνικό Συμπόσιο Σκίτσου, Ημέρα Σκίτσου - Ημερίδα Σκίτσου σε συνεργασία με Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και Ημερίδα για Γ. Ρίτσο στην Αρναία.

2.
Οικονομικός Απολογισμός

3. Χρήση
Ταχυδρομικής Θυρίδας Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. : 18019 - 54007 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

4.
Προγραμματισμός Εκθέσεων Δημητρίων.
Ο ΣΚΕΤΒΕ θα πραγματοποιήσει εκθέσεις στο πλαίσιο των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2010 το φθινόπωρο.
Θα πρέπει κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετάσχει να παραδώσει CD με 5-10 προτεινόμενα έργα. Σκοπός είναι η επιλογή έργων που θα εκτεθούν σε συνεργασία με ιστορικούς τέχνης και επιτροπή του ΣΚΕΤΒΕ, αλλά και η έγκαιρη προετοιμασία καταλόγου έκθεσης.
Τα έργα στο CD θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση. Επίσης να συνοδεύονται από όλα τα στοιχεία του έργου (υλικά, διαστάσεις, χρονολογία τελευταίας 5ετίας). Τέλος θα πρέπει να υπάρχει μικρό βιογραφικό μέχρι 10 σειρές σε
ms word.
Η
παράδοση των CD θα γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου 2010 (καταληκτική ημερομηνία) στον Πρόεδρο ή την Γεν.Γραμματέα, αλλιώς δε θα είναι δυνατή η συμμετοχή στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στις εκθέσεις των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ θα πρέπει οπωσδήποτε τα μέλη 1. να είναι οικονομικά τακτοποιημένα και 2. Να φροντίσουν για την έγκαιρη παράδοση του CD με το προτεινόμενο υλικό.

5.
Έκθεση στην Καλαμαριά.

6.
Προβολή σε ΜΜΕ
7.
Ηλεκτρονικό Βιβλίο Μελών – Κάρτα μέλους.

Παρακαλούνται τα μέλη να στείλουν ηλεκτρονικά (με email) φωτογραφία και στοιχεία (ονοματεπώνυμο σε Ελληνικούς και Λατινικούς χαρακτήρες) για να γίνει έκδοση της προσωπικής κάρτας μέλους.

8.
Προτάσεις για οργάνωση Εκθέσεων το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου