4/20/2010

Ο ΣΚΕΤΒΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ (ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 26ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)

Ο ΣΚΕΤΒΕ ήταν ένας από τους φορείς που συνεργάστηκε με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στο πλαίσιο της 26ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης.

Μετά από αίτημα - πρόσκληση της Περιφερειακής Εφόρου Θεσσαλονίκης κυρίας Κατερίνας Αγγελίδου, ο ΣΚΕΤΒΕ στήριξε τις δραστηριότητες των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ιδρύσεως του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2010. Συγκροτήθηκε τριμελής ομάδα εικαστικών (Αφροδίτη Καραμανλή, Αντιγόνη Τσατάλα και Γιάννης Μονογυιός) που είχε ως αντικείμενο την εκτίμηση έργων των προσκόπων: σκίτσων, κόμικς και γελοιογραφιών και την επιλογή των έργων που θα βραβεύονταν σε σχετικό διαγωνισμό.

Για την ιστορία, το βραβείο καλύτερου σκίτσου δόθηκε στη Γεωργία Σβολάκη (3η ΚΑ Ανθεμούντος):

Στην τελετή απονομής των βραβείων τον ΣΚΕΤΒΕ εκπροσώπησε η Χρύσα Σταύρεβα, που λίγες μέρες πριν (στις 27/3 ) είχε συντονίσει εργαστήριο σκίτσου για τους προσκόπους.

Για την παραπάνω προσφορά του ΣΚΕΤΒΕ, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συμπεριέλαβε το Σύλλογό μας μεταξύ των χορηγών των εκδηλώσεών του, όπως φαίνεται και από τη σχετική πρόσκληση...



Ο ΣΚΕΤΒΕ εκτιμά το έργο που πραγματοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και χαίρεται ιδιαίτερα για τη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια। Είναι σημαντικό ότι αυτή η σχέση δίνει πλέον καρπούς και στο χώρο των εικαστικών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη συνεργασία μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου