12/15/2009

Συλλογή υπογραφών...

Πρόσφατα κάηκε η στέγη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος. Τα γραφεία που στέγαζαν το Σύλλογο στην οδό Γοργούς στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν πια (το χώρο είχε παραχωρήσει το Υπουργείο Πολιτισμού). Στο χώρο αυτό ο ΣΚΕΤΒΕ σχεδίαζε και πραγματοποιούσε εκθέσεις και δράσεις και λειτουργούσε διοικητικά.

Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Ζητούμε τη συμπαράσταση όλων στην προσπάθειά μας. Να συλλέξουμε υπογραφές, ώστε να αναδείξουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε να παραχωρηθεί ένας νέος χώρος, που να λειτουργήσει ως «Σπίτι του Πολιτισμού».

Ο ΣΚΕΤΒΕ θέλει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην εικαστική παιδεία και στην πολιτιστική αναβάθμιση στη Βόρεια Ελλάδα. Ζητά απλά να του δοθεί αυτή η δυνατότητα να προσφέρει στο κοινό κάθε ηλικίας. Βοηθείστε μας στην επιδίωξή μας αυτή.

Υπογράψτε στην ιστοσελίδα:
http://www.petitiononline.com/sketbe/petition.html

και γίνετε μέλη του σχετικού group στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=205484653908

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν όλοι, για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρεύμα που θα πιέσει στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα της στέγασης του ΣΚΕΤΒΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου