3/21/2023

13η έκθεση ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΟΜΩΝ που διοργανώνει ο ΣΚΕΤΒΕ

 


Η διοργάνωση των φετινών Παράλληλων Δρόμων πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2023, από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (ΣΚΕΤΒΕ) με την ευγενή προσφορά του εκθεσιακού χώρου του Εικαστικού  Κέντρου Ήλιος, της Κοινωφελής Επιχείρησης Υπηρεσιών του Δήμου Νεάπολης- Συκεών (ΚΕΥΝΣ), όπου δίδεται η ευκαιρία σε μη μέλη του συλλόγου να προβάλουν τα έργα τους, διατηρώντας  διαύλους επικοινωνίας με φοιτητές των Σχολών Καλών Τεχνών αλλά και ανεξάρτητους καλλιτέχνες.

Oι πρώτοι από τους συμμετέχοντες μπορούν να ενταχθούν σε έναν επίσημο θεσμικό φορέα όπως ο Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.  Η μοναδικότητα του θεσμού, αλλά και η αγάπη με την οποία ο κόσμος τον έχει περιβάλει δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την αξία του εγχειρήματος.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς την Κοινωφελής Επιχείρησης Υπηρεσιών  του Δήμου Νεάπολης- Συκεών και τους παράγοντες του Δήμου  για την ευγενική προσφορά τους και την  άριστη συνεργασία τους.

Ακόμα ευχαριστίες οφείλουμε στα μέλη της κριτικής επιτροπής  την κα Ελλη  Κοκκίνη- Ιστορικό Τέχνης,  την κα Κριστιάννα Ηλιοπούλου- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Καλών Τεχνών και τον κο Ντίνο Παλιάν- Αρχιτέκτονα Εικαστικό, που με την πολυετή πείρα τους σε καίρια πόστα στον τομέα των  Τεχνών και την ανιδιοτελή προσφορά τους στο θεσμό, διασφαλίζουν την ακεραιότητα των επιλογών του φορέα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους 24 συμμετέχοντες που λαμπρύνουν με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους την έκθεση.

 

Σύρου Μπέσσυ
Χαρακτική και Εικαστικών Εκτυπώσεων – Ιστορικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Πρόεδρος Δ.Σ.  του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου