3/01/2018

Ευχαριστίες

Εχθές έγινε η έναρξη της Μεγάλης Ετήσιας Έκθεσης 2017 του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. που θα διαρκέσει για όλο το μήνα Μάρτιο και ελπίζουμε αυτή η διοργάνωση να κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.
Επ ευκαιρία λοιπόν να στείλουμε κι από εδώ δημόσια τις ευχαριστίες μας.
Κατ αρχάς στο Δ.Σ. της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών αλλά κυρίως τους ανθρώπους της Πινακοθήκης που μας βοήθησαν και "ανέχτηκαν" τις καλλιτεχνικές παραξενιές μας.
Την Α/Πρόεδρο του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. την Κριστιάνα Ηλιοπούλου και τα μέλη του συλλόγου που την βοήθησαν για το στήσιμο της Έκθεσης.
Τον καλλιτέχνη και μέλος μας Νίκο Μπεντίλα που εκτός του ότι συμμετείχε στην έκθεση κάλυψε φωτογραφικά και την εκδήλωση.Φυσικά και άλλους που εμπλούτισαν με τις δικές τους φωτογραφίες τα εγκαίνια.
Όλους τους καλλιτέχνες - μέλη του συλλόγου μας που παίρνουν μέρος και με τα έργα τους δίνουν νόημα και περιεχόμενο σ αυτή την έκθεση αλλά και την συμπαράσταση τους στα δρώμενα του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.
Και τέλος όλες και όλους εσάς ,συγγενείς ,φίλους ,περαστικούς ,λάτρεις της τέχνης γνωστούς και άγνωστους που με την παρουσία σας τιμήσατε τους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ .
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου