12/08/2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΛΑ… ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12 & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2016 και ώρες 11:00-19:00 συνεχόμενα στον προαύλιο χώρο της κοινότητας (Β.Όλγας 162)
«ΕΛΑ… ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»μια δράση  που θα αποτελέσει τον κύριο κορμό της εκδήλωσης  με πλήθος  διακοσμητικών στολιδιών φτιαγμένα από ζυμάρι και ζωγραφισμένα στο χέρι από εμάς αλλά και τον κόσμο που θα συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!!! Μια δράση της Εύης Κυρμακίδου υπεύθυνη εικαστικός του εργαστηρίου ζωγραφικής ενηλίκων της Ε Δημοτικής Κοινότητας με την ομάδα της 3Α.
ΣΑΒΒΑΤΟ στις 12:00 το μεσημέρι το εργαστήρι κρουστών «ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ» από την Θεσσαλονίκη με τις μουσικές του, με τύμπανα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα δώσει το σήμα της έναρξης της δράσης «ΕΛΑ… ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
ΣΑΒΒΑΤΟ στις 12:00-14:00 το μεσημέρι το εργαστήρι κεραμικής του ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΙΣΤΟΥΡΗθα δημιουργήσει  με τον πηλό μαζί με  μικρούς και μεγάλους  παιχνιδιάρικα αντικείμενα για τις γιορτές
ΣΑΒΒΑΤΟ στις 15:00-17:00μ.μτο καλλιτεχνικό εργαστήρι «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ» από την Θεσσαλονίκη  θα κάνει επίδειξη DECOUPAGEπάνω σε φύλλα μανόλιας. Χαρτοπετσέτες, στάμπες και γραμματόσημα είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και θα δουλευτούν με απλή τεχνική παλαίωσης και πατίνες.
 Το καλλιτεχνικό εργαστήρι  «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ»στην έναρξη θα μας  κάνει και μια 10λεπτη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ “BEADWEAVING”μιας τεχνικής που διδάσκεται μόνο από τα «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ» στην Ελλάδα!
ΣΑΒΒΑΤΟ στις 17:00-19:00μ.μτο εργαστήρι «bycteatevity”  από την Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει με το τμήμα του μακραμέ.  Με σύρματα και νήματα θα γίνουν κατασκευές  που θα εκπλήξουν το κοινό.
ΚΥΡΙΑΚΗ  στις 11:00-13:00 το μεσημέρι το εργαστήρι ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ-ΜΙΚΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ  της Ε Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης  θα συμμετέχει στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με επίδειξη κατασκευής κοσμημάτων.
ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11:00-14:00 το μεσημέρι το εργαστήρι  ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ της Ε Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης θα μας δείξει πώς να δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα στολίδια από ύφασμα με πολύ φαντασία και άφθονο χρώμα.
ΚΥΡΙΑΚΗ στις 13:00-15:00μ.μ το καλλιτεχνικό εργαστήρι  «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ» από την Θεσσαλονίκη  θα κάνει διακόσμηση χριστουγεννιάτικης τσαντούλας για τα ψώνια με DECOUPAGE  και ΣΤΕΝΣΙΛ με διάφορα χρώματα και σχέδια.
ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15:00μ.μ η «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» θα παίξει δίνοντας  έτσι το στίγμα της έναρξης  των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στη Ε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όλα τα πράγματα που θα κατασκευαστούν θα προσφερθούν για το BAZAAR που θα γίνει στον χώρο της εκδήλωσης και τα χρήματα θα δωθούν στο σύλλογο των παιδιών με σύνδρομο  DOWN.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΗ ΚΥΡΜΑΚΙΔΟΥ (εικαστικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου