1/21/2014

Greek Marble Initiative στη Myro Gallery



Η Myrό Gallery σας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στις 20.00 στα εγκαίνια της έκθεση των έργων γλυπτικής σε μάρμαρο και μπρούντζο 26 Ελλήνων και ξένων γλυπτών που συνεργάζονται με την Greek Marble Initiative (Ελληνική Πρωτοβουλία Μαρμάρου).

Τα γλυπτά έχουν φιλοτεχνηθεί ειδικά για την έκθεση από τους Γαβριήλ Ανδρονικίδη, Θάνο Καρώνη, Παρασκευά Μάγειρα, Κυπριάν Χοπιρτεάν, Γιώργο Ηλιόπουλο, Οδυσσέα Τοσουνίδη, Γιάννη Μπίζα, Μαρία Χαλβατζή, Στράτο Πάλλα, Γιώργο Κικώτη, Andrej Mitevski, Γιώργο Καλτσίδη, Vitaly Gnatyuk, Φίλιππο Καλαμάρα, Κωνσταντίνος Ιορδανάκης, Αντώνη Μαγκριώτη, Kamen Tanev, Ευσταθία Παπαργυρίου, Albena Mihaylova, Μαρία Σόφτση, Γιώργο Σπυριδόνωβ, Μιχαήλ Βουζουνεράκη, Γκέλα Κεσσίδη, Giorgie Cpajak, Sherry Tipton, Edward Fleming. Οι γλύπτες συμμετεχείχαν στο θερινό Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής σε ελληνικό Μάρμαρο του 2013, δημιουργώντας στις εγκαταστάσεις του Myrό Antiques House, που το φιλοξενούσε, περισσότερα από 200 μνημειακά, αλλά και μικρότερα γλυπτά. Τόσο στο Συμπόσιο, όσο και την έκθεση, συμμετείχαν και με μπρούτζινες δημιουργίες τους ορισμένοι από τους γλύπτες, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Κεντρική Αίθουσα της gallery και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου. Όλα τα έργα που εκτίθενται διατίθενται προς αγορά σε τιμές που έχουν διαμορφωθεί ειδικά ώστε να δοθεί η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να γνωρίσει και να αποκτήσει κάποια από τα αριστουργήματα ακόμα και κάποιων διεθνούς φήμης γλυπτών που συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση, λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική συγκυρία της χώρας.

Την έκθεση επιμελούνται οι Σταύρος Μυρωνίδης και Πάρης Καπράλος

Περισσότερες πληροφορίες: http://myrogallery.blogspot.gr/2014/01/greek-marble-initiative-in-exhibition.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου