3/14/2011

ΤΕΧΝΗΣ ΙΧΝΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώσεις της συντακτικής επιτροπής

Συνάδελφοι,

Μετά την πρώτη προσπάθεια, ακόμη ατελή αλλά εντέλει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν, επιμένουμε και συνεχίζουμε με τη φιλοδοξία να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα βασιζόμενοι και στη δική σας – με οποιοδήποτε τρόπο – συμμετοχή.

Η μη δυνατότητα του ΣΚΕΤΒΕ να απασχολήσει επαγγελματίες των εκδόσεων μπορεί να προσπεραστεί με την ενεργή παρουσία όσων βρίσκουν ενδιαφέρον στο εγχείρημα αυτό. Το κεντρικό θέμα του επόμενου τεύχους είναι: ΤΕΧΝΗ και ΜΝΗΜΗ.

Όποιος συνάδελφος θέλει, μπορεί να διαπραγματευτεί το θέμα από τη γωνία που τον αφορά και να γράψει σχετικά ή να προτείνει σε τρίτους να το κάνουν, εφόσον έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Επίσης, θέματα που αφορούν την τέχνη - γενικά ή ειδικά – είναι επιθυμητά. Θεωρούμε πάντως πιο ενδιαφέροντα αυτά που αφήνουν να διαφανεί περισσότερο η προσωπική ματιά των καλλιτεχνών.

Ζητάμε ακόμα συνεργασίες για τα εξώφυλλα και τα κοσμήματα των επόμενων εκδόσεων, καθώς και σε όποιο άλλο επίπεδο μπορεί κανείς να προτείνει. Ευπρόσδεκτες είναι φυσικά προτάσεις και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν και θα εμπλουτίσουν την έκδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail: texnis.ixni@gmail.com ή τηλεφωνικά με τα μέλη της συντακτικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου